Barra

newton


L'any 1609 Galileu Galilei va apuntar per primera vegada al cel amb un telescopi. Aquest fet va marcar el començament de 400 anys de descobriments que encara continuen.

Aquesta obra ha estat produïda per la NASA i mereixedora de diversos premis i guardons internacionals.

Guardons i Premis de les pel·lícules:

• 49 competició anual de la "Academy of Motion Picture Arts and Sciencies".

• Council on International Nontheatrical Events.

• Bronze medal del 19 Festival Internacional de San Francisco

• Guardó d'Or del US Industrial Film Festival

• Columbus Film Festival

• Premi d'Or Mercuri, Venècia.


La nostra intenció ha estat concentrar esforços per editar en català aquest material de la NASA de tant valor educatiu i cultural, que es compon de 3 DVD i un llibre guia.

Efectivament, si tot el material de la NASA ja és altament pedagògic, a l'abast de tothom, en aquest cas encara ho és amb més raó,  per explicar el contingut de les cintes amb "dibuixos animats".

Així, per una banda tenim un DVD titulat Les Bases del Progrés que explica, entre d'altres coses, com ha evolucionat la concepció de l'Univers des dels antics, passant per Kepler, Copèrnic i Galileu, fins els nostres dies.

 

De la mateixa manera s'incorporen uns exercicis pràctics per la realització de treballs manuals, en els quals s'ofereix la possibilitat de comprovar una de les lleis de Newton amb una simple llauna de refresc buida.

Per una altra banda, el segon DVD, La realitat virtual , explica a nivell senzill en què consisteix aquest nou concepte , que ja comença a tenir aplicacions domèstiques per a molts ciutadans.

Per últim, el tercer DVD Newton a l'espai on les tres lleis de moviment de Newton s'expliquen acuradament en dibuixos animats per comprendre sense cap esforç els esmentats principis.


El preu de l'obra (3 DVD i un llibre guia) és de 195* euros, IVA i despeses d'enviament incloses (territori peninsular).

 

*El preu inclou un 15% de descompte per a Biblioteques Públiques.