Barra

univers

Documento sin título

 

 

L'any 1609 Galileu Galilei va apuntar per primer cop al cel amb un telescopi. Aquest fet va marcar l'inici de 400 anys de descobriments que encara continuen. El 27 d'octubre de 2006 la Unió Astronòmica Internacional (UAI) va anunciar la declaració  feta per la UNESCO de 2009 com l'Any Internacional de l'Astronomia (AIA-IYA 2009).


L'obra consta de 3 DVD que expliquen de manera didàctica avenços realitzats per la NASA des dels seus inicis l'any 1958 fins els nostres dies, així com el coneixement acumulat per les investigacions realitzades.

 

D'aquesta manera, en un primer DVD "L'Univers" s'explica què és el nostre Univers, quins van ser els seus orígens i com i quan es va formar. Amb imatges assistides per ordinador s'explica la teoria del Big-Bang, així com diferents conceptes sobre la massa, la densitat, etc., dels planetes del nostre Sistema Solar. La Via Làctia i d'altres Galàxies Espirals, que són majestuosos cossos que orbiten entre ells per les lleis de la gravetat, també són tractats en aquesta obra.

 

Al segon DVD "La conquesta de l'espai", es desenvolupen tots els esdeveniments viscuts des de la posada en òrbita del primer satèllit artificial, passant per l'arribada de l'home a la Lluna i finalitzant pels projectes empresos, tals com el projecte Columbia i el projecte Challenger. Amb això es fa un ampli repàs a totes aquelles actuacions empreses per la NASA que avui per avui són al "Nacional Air and Space Museum" de Washington, DC per a l'admiració i estudi de les persones que el visiten.

 

El tercer DVD "L'Exploració del Voyager" explica amb imatges enviades per les sondes Voyager I i Voyager II aspectes desconeguts sobre les diferents llunes dels planetes del nostre Sistema Solar, així com els experiments que es realitzen amb la finalitat de verificar l'existència de vida en qualsevol racó de l'univers. Imatges dels sis planetes del nostre Sistema Solar.

 

El preu de l'obra és de 195* euros, IVA i despeses d'enviament incloses.

 


*El preu inclou un 15% de descompte per a Biblioteques Públiques.