Barra

hubbel

TIBIDABO EDICIONES, S

 

L'obra consisteix en 3 DVD que expliquen de manera didàctica els avenços realitzats per la NASA des dels seus inicis, l'any 1958, fins els nostres dies.

 

DVD inclosos a l'obra:

Astro-Rialles / La Terra

El telescopi espacial Hubble / Les noves alçades

El Viking / Apolo-Soyuz

 

L'enfocament que pot donar-se al material és molt ampli. Des de saber com va evolucionar la tècnica per arribar a la Lluna, fins veure com es va produir la creació de l'Univers, segons la teoria del Big-Bang, són algunes de les possibilitats d'aprofitament del material.

El primer DVD conté dues pel·lícules titulades:

"Astro-Rialles", que explica d'una forma molt distreta què passa amb un cos quan és a gravetat zero, així com diferents experiments físics i biològics que han fet els astronautes fora de la nostra òrbita. La segona pel·lícula, titulada "La Terra", mostra imatges de tots els països del nostre planeta vistes des de l'espai.

El segon DVD conté dues pel·lícules. La primera, titulada "El telescopi espacial Hubble", versa sobre el projecte de situar un "ull" per sobre de la nostra òrbita per a l'observació de l'Univers. La segona pel·lícula, titulada "Les noves altures", versa sobre els esforços fets per situar satèl·lits d'observació de la Terra així com de telecomunicacions. Un nou ofici va ser inventat: "mecànic de l'espai", per poder arreglar els satèl·lits espatllats sense haver-los de baixar a la Terra.

El tercer DVD conté dues pel·lícules. La primera es titula "Viking" i versa sobre la complexíssima missió que va realitzar una nau amb aquest nom, parant-se la superfície del planeta Mart i enviant abundant material fotogràfico a la Terra. La segona pel·lícula titulada "Apolo-Soyuz" versa sobre el projecte de cooperació espacial entre russos i americans.

 

El preu de l'obra és de 195* euros, IVA i despeses d'enviament inclòs.

 

 

*Descompte del 15% inclòs preceptiu per a biblioteques públiques.